Nässelsoppa med bakad gädda rökt kalvtunga, citrus och kavring
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g gäddfilé, i mindre bitar
  • 2 dl mjölk
  • 50 g förvällda nässlor
  •  
  • Garnering
  • 1 skiva kavring, grovt riven
  • 1/2 msk smör
  • 1 tsk stött kummin
  • 40 g rökt kalvtunga
  • 3 citronfiléer + 2 apelsinfiléer
  • 2 dl vispgrädde
  • 4 dl kycklingbuljong
  • 1 dl vitt vin
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 äggula
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • salt och vitpeppar
  •  
  • Soppa
  • 1 msk smör
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 tsk fänkål
  • 1 tsk kummin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.