Ja jösses så godom jag nu får vara så fräck och klappa mig själv på axeln. Verkligen en av det bästa jag bakat och visst är den något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Ja, listan kan göras lång men jag undrar om inte detta lilla bakverk togpriset. Blandade ocksåpecan-och valnötter men det går att använda endast valnötter om man vill det
Go'kvällmina vänner. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så man har ordentligt kvar när det är dags för middagen på kvällen
Jag lovade er en valborgsdessertochhärkommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna påjordgubbarna så är det från en liten miniomgångjordgubbardär jag sötade med ett mynta- ochbasilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Kakaon köper jag i världsbutikensom säljer ekologiskkakaoblandning från småbönder i Peru & Dominikanska republiken - den har en väldigt god smak från fruktiga ocharomatiskakakaobönor
Lägg i hönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. Servera soppan med bröd. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fint strimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Kokamorötterochpurjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.