En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt. De här snittarna fick smak av tonfiskpastej, gurka och Västerbottensost och det knapriga havssaltet när vi använde Bregott med havssalt gjorde dem extra mumsiga
Är du i närheten så hoppas jag vi ses. Här får du en äggröra till, med lite mer smak. Bilden här nedan är från Nationaldagen, äggröra något som jag väldigt ofta njuter av, enklare och godare matlagning får man leta efter
Bred inte grädden ända ut i kanten, då rinner det över när du lägger på botten nummer två. Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
jag lite extra på dem när jag bakade och använde steviasocker istället för vanligt socker. Gillar att dela med mig av det goda som sagt och varje gång jag får
När sista köttbiten är stekt och borttagen ur stekpannan häller Du oljan ur stekpannan. Venetien tillhörde visserligen inte landet förrän några år senare, efter krig med Österrike, men på det stora hela var landet enat
Jag har kanske tappat räkningen på antalet cupcakes men idag får jag faktiskt fira. Jag älskar flingsalt och går gärna bananas med saltet, men är du inte lika stor sött&salt-fantast som jag så var lite försiktigare
När en klick rumstempererad smör fördelar sig i munnen på en lägger den sig som en smekning. Istället för krasse som kan vara lite svårt att få tag på gjorde jag en ruccolacreme utan senapen, det blev bra och lite sting precis som krasse
Göta-pepper vad tiden springer iväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Minns för flera år sedan när jag såg Two Fat Ladies fritera en lustig blomma på tv. Annars kan man doppa en bit vitt bröd i oljan, när oljan kring brödet börjar bubbla och brödet självt blir gyllenbrunt är det varmt nog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.