Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Här finns en hel del näring, så passa på. Det bästa är att du får in extra grönt på bordet och att broccoli stammen inte slängs utan kommer till användning
Jag var bortbjuden igår som några redan vet, men nifår hålla er till imorgon innan recepten kommer. Vinet är upphällt och maten på gång, kan det möjligvis bli bättre
Den helgen som har varit är precis vadvi längtar efter och första doppet i sjön blev det, M&M var riktigt tuffa fast farfar fick höra att han var en fegis badade inte
Trött bloggerska här idag så nu blir de en kopp kaffe med den sista biten av just den här pajen, slå sig i soffan och kika på husdrömmar och Jordskott, Har ni sett den serien
Fast roligast är ändå när de gallrats ut en aning. Jag tror att ni kan toppa soppan med vilken ost nivill nästan eller varför inte lite knaperstekt bacon eller rester från en middag med pulled pork
Och vad som jag hade på är min shakshouka med mozarella och spenat. Men niville veta rcepetet på denna pizza så jag tänkte att jag slänger upp det här på bloggen oxå, och inte bara på instagram
Vitkålssallad. Har ni också barn som inte gillar grönsaker och sallad. 1 zucchini. 1 dl vispgrädde. 1 tärning). 1 bit vitkål, ca 400 g. 2 tsk vitvinsvinäger. Skär 1 zucchini i 1 cm breda kvartar. Hetta upp 2 msk neutral olja i en kastrull och tillsätt ½ dl tomatpuré, zucchinin, morötterna och löken. Häll på 1 burk krossade tomater, 1 dl visp-. 1 tärning), 1½ msk. Finstrimla 1 bit vitkål (ca 400 g) och lägg i en skål. Ringla över 2 msk neutral olja, 2 tsk vitvinsvinäger, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. 1 zucchini. 1 bit vitkål, ca 400 g. 2 tsk vitvinsvinäger
Anki minns att hon gärna gjorde "drickablanning" när hon var barn och drack det till bruna bönor, Håkan kan absolut inte minnas att han hällde någon mjölk i drickan - han drack den rent
ja, vi hyser närapå en passionerad kärlek till denna typiskt svenska klassiker. Förhoppningsvis ska de väl växa till sig, och utveckla samma besatthet som vi andra
Frukter och grönsaker var antingen odlade på hotellet eller närproducerade eftersom hotellet är väldigt miljömedvetet och har ett speciellt miljöprogram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.