Slutar nämligenlite efter lunch på fredagar vilketgillasochföranlederfriafredagseftermiddagar. Strö gärna lite socker och kanel rabarbern innan du lägger dem ovanpåsmeten/kakan
Både eleven som hjälpte mig att baka och jag tyckte att denna extra krydda kunde vara påsin plats och om viintevarit så måna om eventuellalakritsovilliga hade vi öst på med betydligt mer
Här kommer några tipspånär du gör de olikamomentenitårttillverkningen. Påsommaren kanske rumstemperatur blirför varmt, menintei kylskåpet ochinteisolen/videlementet kan vara en bra regel
Ett tipspåen rak ochfinbotten är om du precisnär du tagit ut botten ur ugnen. Får pappret sitta kvar så "drar" det med sigtårtbottennärden svalnar ochkanten veckar sig
Prognosen är god med andra ord och jag motar bort eventuella stråk av stress som så ofta tendera att uppkomma ikroppenäven med ett förestående sommarlov, innan jag varvat ner ordentligt
Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder ikvarnennärmanvriderpå locket. Hittadetill slut enpåse bortglömd och halvstelnad muscavadosocker som fick tjänstgöra som resterande mängd sötningsmedel
Pajen kan förvaras någon dag ikylen, men är absolut godast direktnärmarängen är extra fluffig. Ni vet att jag är enliten tjötmaja om det här att smaka av och själv litapåsina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Blanda väl med rabarbercoulin, ochtillsätteventuellt någon matsked citronsaft. Krossa kexenfintienmixer (eller lägg ienplastpåseoch krossa med en kavel) och blanda smulorna med smält smör
Först var jag osäker på om det överhuvudtaget gick att åstadkomma något som kunde liknasvidphiladelphiaostmen efter lite letande hittade jag Creamy Smooth av märket Tofuttiimatbutikenoch som visadesig fungera utmärkt
Egentligen hade jag tänkt köpa färdiga baugetter, då jag hade fullt upp med studentbakoch annat, mennär jag stod där imatbutikenochstirradepåbake-offsortimentets utbud, ångrade jag mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.