Ja den heter så men jag förstår att Räksoppa är det naturliga namnet då för jag förädlade den lite genom ösa ner en påse räkor SAMT serverade en skål kräftstjärtar vid sidan om att toppa med för den som ville
I alla fall testa att baka den här pajen med ett tunt mandelskal, len citronkräm och ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska den och jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
Blir mums till yoghurt i morgonbitti. I detta fallet är det min käre stockholmare som är allergisk mot mjölkprotein och således kräver lite fantasi närman ska baka
Älskar soppa och det är toppen att ta till närman har lite kcal kvar när dagen lider mot sitt slut. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så man har ordentligt kvar när det är dags för middagen på kvällen
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Vill man kan man även strössla lite daim på toppen. Fördela marängen jämnt i de uppritade fyrkanterna med hjälp av en palett och strö över ytterst lite socker
Receptet är hämtat från en liten bok som Fairtrade Sverige gav ut i samband med Fairtradefikan i oktober förra året, där även min arbetsplats fick utrymme med ett recept
Receptet har jag publicerat här tidigare, för några år sedan, men här kommer det igen. Smula ner jästen i en liten mängd ljummet vatten, tillsätt saltet
Receptet kommer här. Fler än jag som försöker leva lite nyttigare efter sommarens utsvävningar. Närman bakat goda, saftiga och nyttiga fröbröd med morötter
Tillsätt ev ättiksdropparnaoch socker, lite i taget och vispa under tiden. Hurra. Närman har den godaste jordgubbstårtan till midsommar, (även vegansk variant)
Isak och Rebecca gav den full pott och det är ett recept jag kommer använda mig av fler gånger. Är också nöjd med att jag fått till vardagsmaten lite extra denna vecka
Kanske måste ge upp allt mitt bakande för annars kommer jag väl rulla fram så småningom. Jag serverade de karamelliserade nötterna och chokladsåsen som blev över bredvid, för just den där kombon av knapriga, saltsöta nötter och krämig semifreddo är något utöver det vanliga och förmodligen vill du eller gästerna strössla på lite mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.