"Man ska bjudakroppen på nått gott så attsjälenhar lust att bo i den". Har blivit helt baktokig. Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen
För övrigt har det varit en skön helg med H, med sconesfrukost och äppelpajsfika, vilsamma stunder och mera aktiva timmar i ett av stadens shoppingkvarter
Vänd ner den malda mandeln och vinbären. Har tyvärr ingenegen vinbärsbuske att tillgå men väl en kollega som gärna servar mig med bär från sin trädgård
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det närman inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Jag började så klart genast googla recept med detta nyttiga och c-vitaminrika bär, och föll för en kaka med cholad och tänkte att havtornets sura smak måste gifta sig fint tillsammansmed choklad
Min äldsta dotter kom hem från utbildningsorten i Dusseldorf/Tyskland i går för att vara med på sin brors student på tisdag och vi tillbringade senkvällenmedatt titta på ett gammalt avsnitt av Greys Anathomy och med småprat långt in på småtimmarna
Margaretatårtan är en klassisk tårta medmördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa och färska bär
Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är denen ny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
Närpraktiken är slut återvänder inspirationen, det är jag övertygad om. Jag tänker att vi kan äta de här konserverade äpplena till efterrätt, som de är eller tillsammansmed hemgjord vaniljglass
Kanske är det så attman får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där medantingenen trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.