När väskorna stod uppradade och färdig packade på hallgolvet och det var dags att säga hej då. För övrigt har det variten skön helg med H, med sconesfrukost och äppelpajsfika, vilsamma stunder och mera aktiva timmar i ett av stadensshoppingkvarter
Om en stund ska jag bege mig ut i handeln för att bland annat köpa matvaror till kvällens middag, men först tänkte jag dela med mig av receptet pådagens kaka - fredagskakan vill har som tradition att baka på jobb
Man får vara lite påhittig ibland. Som topping och glasyr använde jag mig av resterna av praliner som gömde sig kvar i julens Paradisask och som i brist på annan choklad smältes i hop till en kräm
Caféet finns kvaroch väntar på dig. Saknar även de här två, som under tiden jag är och jobbar på kafeet har roat sig i Italien med min syster och svåger
Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbottennärden svalnar ochkanten veckar sig. Ett tips påen rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen
Jag har mer och mer gått över från vaniljsocker till att använda enbart vaniljtwister. Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder i kvarnennärman vrider på locket
Fast jag brukar varieratoppingenoch de senaste dagarna har jag gjort en jordgubbscoulies (jordgubbssås) som också bryter av fint mot den söta fyllningen
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det närman inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Ett riktigt bra sätt att varva ner efter en dag på Tosselilla om ni frågar mig. Dessa cakepops kommer nämligenstå till förfogande på dessert bordet i morgon, bland biskvier, prinsesstårta, färskostmoussetårta och choklad/lakritstårta
Älskar soppa och det är toppen att ta till närmanhar lite kcal kvarnärdagen lider mot sitt slut. Jag har alltid grönsaker i frysen så det är bara att plocka fram enpåseoch koka soppa på det man är sugenpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.