Sen är det bara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag närman ändå är hemma och donar. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för attman inte vet vad man ska laga samma kväll
Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Vid det här laget får jag väl kalla dem mina paradkakor då de alltid blir uppskattade av mottagarna. Närman sjunger persikans lov och semesterkassan är räddad
Perfekt att ha på lager i frysen och bara värma på när tillfället kräver. Så går vi in i juni månad och första sommarmånaden även om det är svårt att få den där känslan av sommar
Behöver jag säga att det var gott. Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så är det från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Närmanär sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Färska fikon är inte alls lika söta som de torkade och jag åt ett par då och då, men priset för det var att jag hade en äckligt söt eftersmak i flera timmar
När du lagar mat. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar. Ha ris eller supermix färdigkokt i frysen så det bara äratt plocka fram och värma ihop med falafel/halloumi/tofu eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.