Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Jag blir så glad när jag kommer på bra saker, som denna lakritschokladkaka med Maraboublack, en variant av våra Marabou mjölkchokladsnittar som vi annars bakar
Lägg i övriga ingredienser och kör till det blir en deg. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita påsina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Ibland kan man bli så där vansinnigt sugen på fisk. Men vet inte riktigt vad man ska göra med den. redning så såsen blir tjockSalt och peppar, och en liten nypa socker
Närman är sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Då jag var på Arla Guldko-galan, ofta kallad matbranschens Oscar, i fredags och blev inspirerad av närliggande Rydboskolan i Åkersberga som trots ganska svåra omständigheter i ett trångt och gammalt kök, har skapat något nytt och fick priset BÄSTA MATGLÄDJESKOLA
Närman delar ut recept på bästa rabarbersmulpajen med mandel och vit choklad. Den hackade mandeln och den söta chokladen gör pajen påde knaprig och söt mot den syrliga rabarbern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.