Vill du ha fler tips på vad du kan göramed dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Mortla saffranet tillsammansmed någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammansmed mjölk och grädde
Först var jag osäker på om det överhuvudtaget gick att åstadkomma någotsom kunde liknas vid philadelphiaost men efter lite letande hittade jag Creamy Smooth av märket Tofutti i matbutiken ochsom visade sig fungera utmärkt
Om ni dessutom villgöra egen chokladsåsså är det såååå enkelt ochsåååågott. Blir det något över så kan ni sätta in det i kylen och mikra det dagen efter (eller dagen efter det)
Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
I dag ska jag göra vaniljkräm, vispa grädde och fylla prinsesstårtorna som får stå ochgotta till sig i kylen över natten innan de täcks med marsipan i morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.