Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
I helgen bakade jag en glutenfri citronmarängpaj som ockås blev mjölkfri. När man tar det igen. Att få till en glutenfri pajdeg är inte det enklaste men denna blir riktigt bra och jag har publicerat receptet här tidigare
Man blir mörkrädd när en del läkare och dietister fortfarande rekommenderar personer med vikt och hälsoproblem att fortfarande äta inflammatorisk & kolhydratsbaserad kost, gärna med kalorihets i fokus som ofta knäcker den drabbade på sikt
Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall
Jag använde röda vinbär inne i kakan och dekorerade med vita. Själv har jag redan en arbetsvecka bakom mig och eleverna på sjukhusskolan börjar droppa in så smått
Närjagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Här använde jag dessutom fläsk och lite nötter i broccolisalladen
Just nu har jag mängder av grönkål. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Närjag i morse satt ute i solen och åt frukost spatserade en katt resolut in i det öppna växthuset. Katterna därutanför kan däremot irritera mig emellanåt när de bajsar på gräsmattan och man sätter foten i det eller när de gör andra rackartyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.