-
Mynta-choklad-smoothie
-
Ingredienser
-
80 g
(2/3 c) mandelmjöl (mald mandel)
-
350 ml
(1 1/2 c) havremjölk
-
1/2 medelstor
fryst banan (skuren i bitar för enklare blandning)
-
1/4 färsk
banan, hackad i små kuber
-
1/2 avokado
3 Medjool daddlar, urkärnade
-
25 g
(1 c) babyspenat
-
1/2 tsk
ekologiskt naturlig mynta-extrakt (utan alkohol)
-
1/2 tsk
vaniljpulver
-
5
istärningar
-
2 1/2 msk
råa kakaonibs
-
Tillagning
-
1. Lägg
alla ingredienser utom färsk banan och kakao-nibs i en matberedare och blanda i ett par minuter på hög hastighet tills tjock och slät.
-
2. Rör
i kakao-nibs, spara 1 tsk per portion som topping.
-
3. Häll
upp i glas, garnera med kakao-nibs och färsk banan och servera.
-
Förberedning: 5 min | Koktid: – min | Portioner: 4-6
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.