Här kommer en härlig pastarätt som får sin smak från ramslökspesto och färska blåmusslor, självklart kan man byta ut peston gjord på ramslök mot vanligt pesto om man inte får tag på den
När grytan kokat klart så rundar du av den med grädde. Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Ännu en god kycklinggryta ska ni få. En riktig höstgryta. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
smör att steka i. flingsalt. persilja att garnera med. 800 g lövbiff. 2 msk kinesisk soja. 1 dl vispgrädde. 3 dl crème fraiche. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraicheflingsaltpersilja att garnera med
Oj vilkenfantastisktmustig ungersk gulasch gjord på mittvis. Mycket god gryta som gärna får puttra i några timmar så köttet blirriktigt mört och smakerna på kryddorna får komma fram
Skär högreven imindregrytbitar. Strimla bacon. Hacka vitlöken och tärna paprikan. Bryn grytbitarnai en stekgryta med lite smör tillsammans med baconet, salta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.