Oj vilkenfantastisktmustig ungersk gulasch gjord på mittvis. Mycket god gryta som gärna får puttra i några timmar så köttet blirriktigt mört och smakerna på kryddorna får komma fram
IngredienserPortioner. 4 500 g högrev olja (tillstekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Är det någon gång det smått uttjatade ordet "mustig" passar in, så är det på en sån här gryta. Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil och ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Gnidin köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan. Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad
Inte den där riktigamustigheten som jag var ute efter. Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagarivanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilkaförändringar jag gjorde och hur jag tillagadegulascheni Crock Poten
Ännu en god kycklinggryta ska ni få. En riktig höstgryta. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.