Mustig falukorvsgryta med krossade tomater, majs och bönor
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram Scan Falukorv
  • 1 st gul lök(ar) , en stor
  • 2 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 1 burk(ar) borlottibönor , 400 g
  • 1 burk(ar) kidneybönor , 400 g
  • 1 burk(ar) majskorn , 140 g
  • 0.5 dl tomatpuré
  • 2 burk(ar) krossade tomater , à 400 g
  • 2 msk skånsk senap
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk torkad timjan
  • 1 msk torkad oregano
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.