Mungbönsgroddar (dessa brukar jag grodda - gör SÅHÄR). För ett tag sedan laborerade jag lite i köket med rödbetor och kikärtor vilket resulterade i den här vackra röran
Toppa med pumpafrön och groddar (mungbönsgroddar eller linsgroddar). Det märks att våren är här, jag är så mycket mer sugen på att bara äta raw food och grönsaker hela tiden
3-4 kronärtskockshjärtanen näve mungbönsgroddar. För en tid sedan tittade jag på Det goda livet med Huge Fearnely (River Cottage, från brittiska Channel 4) där de stekte stora portabellos, aka helt vanliga champinjoner modell större, och jag bestämde mig för att göra slag i saken och köpte mig för första gången ett par dito
I många fall ingick även mungbönsgroddar i receptet, men här svek oss utbudet i lilla mataffären. När vi gick här och huttrade i snöslasket - en minusgrad är den värsta minusgraden - så kom vi att tänka på varma, goda soppor
+mungbönsgroddar och chiafrön som topping. +mungbönsgroddar och chiafrön som topping. Sitter i solstolen med en stor smoothie och svettas i värmen medans Malvina sover middag
Ilas sköna gröna10 st broccolikvistar1/2 stor gurka eller 1 litenen bit vitkål1 äpple2 päron2-3 citroner (eller lime)en liten bit ingefäraen näve mungbönsgroddaren näve spenaten näve persilja1 tsk eko chlorellapulver (eller spirulina)Kör allt i juicecentrifug, utom chlorella som du rör ner i drinken till sist. 2-3 citroner (eller lime)en liten bit ingefäraen näve mungbönsgroddaren näve spenaten näve persilja
20g mungbönsgroddar. Ännu en liten variant på en lågkolhydrat gröt. Mungbönorna. groddar jag själv, det kommer jag ta upp en annan gång, det går lika bra att
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.