Bakad blodgrape med frusen yoghurt och limerasp. Servera med glass eller frusen yoghurt. Om du är så sötsugen att du inte vet var du ska ta vägen (eller bara är sugen på att festa till det lite) så tycker jag att du raskt ska gå förbi lösgodiset och istället styra kosan mot fruktdisken, ta en grapefrukt i hampan och gå hem och göra den här enkla lilla vardagsdesserten
Bönor är inget som vanligtvis ingår i min mat, men har läst på en del om resistent stärkelse och dess positiva effekter på magen, så nu äter jag en liten mungbönsallad till brunchen
Riv gurka, morot, lägg groddar, citronsaft, en nypa salt & peppar och blanda det med tomat och lök. Blötlägg mungbönor i vatten över natten, lägg sedan upp dem i en handduk
Tag kastrullen från värmen och låt svalna lite innan rommen och lite limerasp blandas i. Tag ut kulor med kuljärn eller skär squashen i kuber eller skivor som delas i bitar
Blanda halva den finhackade chillin, limerasp och juice, vitlök och olja. Lägg linserna i en kastrull, täck med vatten (dubbelt så mycket vatten som linser)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.