Mungböns- och blomkålsplättar med rotselleripuré, trattkantareller och hasselnötter
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mungböns- och blomkålsplättar
  • 500 g blötlagda mungbönor (ca 200 g torkade)
  • ½ msk chilipickles (finns i den orientaliska hyllan)
  • 2 tsk salt
  • 1 blomkålshuvud
  • finhackat
  • Rapsolja till stekning
  •  
  • Rotselleripuré
  • 1 rotselleri
  • 2 dl havregrädde
  • t ex Oatly iMat
  • 2 schalottenlökar
  • finhackade
  • Champagnevinäger
  • Rökt salt (finns i kryddhyllan)
  •  
  • Svamp- och hasselnötsröra
  • 80 g hasselnötter
  • 400 g rensade trattkantareller
  • 200 g shiitakesvamp
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk ljus soja
  • glutenfri
  •  
  • Dekoration
  • Smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.