Nu när det är äppelsäsong så blir det en del äppelpajer/äppelkakor och den här gången var det dags för en äppelpaj för att invigamin nya pajform från Le creuset
Pressa saften från den halva citronen över äpplena och strö på socker och kanel. Lägg ner mjöl, socker och margarini en bunke, blanda ingrediensernatill en smulig deg
Tryck ut degen i en smord pajform. Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
Lägg den utkavlade degen i en låg pajform. Pajer kan varierasi mängder, här är ett förslag på en väldigt god vegetarisk paj med fetaost som passar utmärkt till buffébordet
Publicerat den. Imorgon tänkte jag göra en LCHF köttfärspaj, längesen jag åt paj och det är ju så himla gott tillsammans med en god sallad med fetaost i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.