Härliga fetaostfrestelser med fräscha jordgubbar och basilika som fanns med på påskbuffén. Mmmm. Tipsar även om jordgubbsdelaren som är inköpt från Claes Olsson (som jag kallar Kurt Olsson) för 29 buckers
Vi bjuder på ett litet mumsigt tilltugg idag också. Crostini med chevré, parma och fikonmarmeladbaguettechevréparmaskinkafikonmarmeladSkiva baguetten tunt och stek bägge sidor i lite smör
Vi blev nyfikna när vi läste det här märkliga receptet i Artusis bok. Socker och mjöl som smälts ihop och en blandas med kapris, torkad frukt och vinäger
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Goda tilltugg bjuder jag på idag. Crostini med tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Så var det måndag igen. Har gått och åkt på någon förkylning. Ont i huvudet, kroppen, hostig och snuvig. ( Men kanske lite kaffe på det, så ordnar det sig
Crostini med olika fyllningar är en av mina favoritsnittar. Dels för att man kan förbereda både själva brödet och fyllningarna och sedan bara montera ihop dem innan servering, och dels för att det går att variera i all oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.