3 msk olivolja eller avokadoolja. Söndagar är riktigt sköna tycker jag. Man är skönt utvilad, hinner äta en lååång frukost och hinner hålla på med sånt som inte hinns med på vardagarna
En del smaker blir bara till av en ren slump, andra för att man har saker i skåpen. En flaska amarulla som köptes in för smaksättning av glass, men aldrig kom till användning
Låt rinna av i en durkslag. Ingen stekning av auberginer med sprättande fett, ingen kokande av ostsås. Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
Receptet är skrivet av bloggaren Glory som driver bloggen Glorious Treats och hon kommer från norra Kalifornien där hon bor tillsammans med sin ungdomskärlek och deras två barn
Förutom att lägga till en fruktig stans till recept, är äppelcidervinägen känd för sina många hälsosamma egenskaper, såsom kontroll av viktökning och blodsockernivåer
Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning avolikaslags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Låt såsen puttra ihop och smaka av med salt och peppar. Vispa eller rör hela tiden tills det uppnått en temperartur på 82 grader, jag tog av mitt vid 78
Det betyder kött från gräsbetande djur, vildfångad fisk, ägg, rotfrukter och grönsaker, frukt och bär, rena kallpressade oljor, kokosmjölk, samt nötter och frön av alla de slag
Underbart gott och jag slår verkligen ett slag för denna matiga musselsoppa med potatis i. Nästa gång kommer jag dock göra egen marinad som det verkar finnas en uppsjö avolika varianter på
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.