Häll upp smeten i glassformar (jag använder dom här i rostfritt stål). Mittbästa glassrecept. Ställ in formarna i frysen i några timmar tills glassen blivit genomfrusen
Lägg eventuellt chokladbollarna i fina pappersformar. Den här bilden är tagen från Söta Saker, bara för att göra det enkelt för mig idag(PS, man kan skippa de prickiga formarna
Byt ut mot glutenfritt havremjöl. Jag gillar knapriga våfflor med mycket smak och det tycker jag att mitt recept på naturligt glutenfria våfflor levererar
I del ett fick ni hänga med när jag under tre dagar vägde mitt eget intag av frukt och grönt. Ni har fått vänta, men här kommer tredje och sista delen i Mias frukt- och gröntskola, som syftar till att inspirera dig att äta mer frukt och grönt
Allt jag blev serverad skulle jag smaka på, var mittmotto inför kvällen. Den här drinken tyckte jag däremot om, den hade även smak av apelsin- och citronjuice
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.