Vad kan vara billigare än en soppa gjord av billiga ingredienser. Så klart blir det billigast med kycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det med en bas på hemlagad buljong
Den här veckan har varit sanslös i mitt nya matbloggsliv. Mitt avslut i Sveriges Mästerkock har fått det att rassla till ordentligt här på bloggen och på Facebooksidan “Mästerkock i mitt eget kök”
Salladen är från en dag förra veckan då vi inte alls kände för det som stod på menyn, så vi revolterade lite mot oss själva och våra planer och lagade till något helt annat
Få se bara om det räcker över julen. Det gick åt ganska mycket choklad att doppa i, och sist tömde jag en påse macadamianötter i chokladen och rörde om
Människans kropp är väldigt känslig för vilken typ av mat vi stoppar i oss och vi får väldigt lätt en förhöjd grad av inflammation, vilket leder till många olika besvär och sjukdomar såsom ledvärk, allergier, astma, hudbesvär, högt blodtryck osv
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Jag tror det är en relativt korrekt jämförelse att beskriva denna temperatur som enmotsvarighet till att ge grytan ett långsamt uppkok på spisen, och därefter låta den koka på låg värme
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.