Låt sedan pajen svalna något och servera denmed vispad grädde, vaniljsås eller glass. Så när jag var på en matmarknad senast köpte jag med mig en stor bunt jättefin rabarber
Kokosmusslorna går att göra dagen innan, förvara de då i en burk med papper emellan. Tävlingen pågår till ochmedsöndag, regler och annan information hittar du HÄR
Tjenare, har suttit och gjort om bloggdesign på förmiddagenoch försökt redigera bilder sen igår. Jag hade bjudit över Madde för lite middag då jag firade att jag fått heltidsjobb…
Kan serveras som den är ellermed en kula vaniljglass. Jag fick med hjälp av den hitta en skatt som var min morsdags present, för idag är det alla mammorsdag
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Det blev vår alldeles egna variant på fudge, nämligen Lakritsdulcefudge, ju längre namn desto godare julgodis… eller… ja just namngivningen måste vi nog bli lite bättre på men ni fattar svängen meddetta godiset utan några ytterligare förklaringar
Dessert förväntar man sig mer eller mindre när man kommer hem till mig men jag tänkte att jag skulle överraska och bjuda på tårta aftersom han fyller år nu på söndag
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. eller ekologiskt vetemjöl. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på dettameddulcedelecheoch pistage
Dulcedeleche heter resultatet man får om man kokar en konservburk medkondenserad mjölk i två timmar och har ni inte gjort det än så är det baske oss dags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.