…för idag är det Kajs födelsedag. Igår var det dags för mig att baka denna härlighet till Kaj. Gör gärna tårtan dagen innan så att den hinner sätta sig ordentligt innan den ska ätas
Mjölkchokladscheesecake med maränger. 10–12 bitar. Botten100 g smör250 g digestivekex. Fyllning200 g mjölkchoklad5 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex Philadelphia 1 msk florsocker10–14 maränger
Idag är det ju kladdkakans dag och då måste man ju göra en riktigt god kladdkaka för att fira det =) Jag funderade ett tag på att göra kladdkakemuffins eller en vit kladdkaka men till slut bestämde jag mig för att göra en klassisk kladdkaka och den blev jättegod som vanligt =) Åt dessutom kladdkaka redan på förmiddagenidag på fåfängan när vi åt brunch där och den var också god fast chokladtårtan som de hade för några år sen var ännu godare
Igår var det ju alla underbara mammornas dag. Hon hade dagen till ära baka en underbart god tårta, som Alma (mitt brorsbarn) kallade vuxentårta efter att tagit en smakbit
Idag har tre mödrar firats. Jag har inte drabbats av bloggdöden, bara haft en hektisk helg och misslyckats med en dessert som skulle blivit ett blogginlägg
Imorse blev jag uppvaktad utav min fina son som hade kokat kaffe och serverade mig på sängen. På eftermiddagen kom mamma och hennes gubbe hem till oss på lite grill
Idag firar vi grapefruktens dag. grapefrukt eller grapefruktjuice varje dag. Dina fötter förtjänar en citrusbehandling efter en lång arbetsdag eller en kall vinter
Jag gjorde botten och tryffeln dagen innan jag skulle sammanställa tårtan, men skulle tro att det här en sån tårta som blir godare om den får stå en dag innan den serveras
Tillsätt exempelvis gårdagens rester av potatis, skinka eller grönsaker. . Med EasyDelight och få ingredienser kan man snabbt och enkelt tillaga äggbaserade rätter i mikrovågsugnen, exempelvis omeletter, Frittata och desserter – helt utan matfett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.