24 cm
i diameter. Bred ut blandningen i formen och grädda i ugnen c 20 min, tills kakan känns torr. Låt kakan kallna. Kräm: Vispa äggulorna och florsockret pösigt och häll över i en kastrull. Tillsätt kaffet och sjud till en fluffig kräm under omrörning. Tillsätt punchflaskorna och vispa tills chokladen smält. Låt krämen kallna i kylen. Vispa grädden hårt och blanda med den kalla krämen. Lägg nötbotten på ett fat och täck med krämen. Ställ tårtan i frysen ca 4 timmar Ta ut tårtan och garnera den med mörk choklad och jordgubbar.
Till påsk bakade jag den här goda chokladtårtan. Skillnaden mellan denna tårta och den jag har delat med mig innan, den här chokladtårtan är att jag har använt matolja som fett istället för smör, och bakpulver istället för bikarbonat
Ljuvlig moussetårta med Dumle och vitchoklad. 6 augusti 2016, 18. 40. Hej igen. Älskar såna här tårtor som man kan förbereda och ha i frysen ett tag innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.