Mjölkchokladscheesecake med maränger. 10–12 bitar. Botten100 g smör250 g digestivekex. Fyllning200 g mjölkchoklad5 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex Philadelphia 1 msk florsocker10–14 maränger
Igår var det ju alla underbara mammornas dag. Hon hade dagen till ära baka en underbart god tårta, som Alma (mitt brorsbarn) kallade vuxentårta efter att tagit en smakbit
Idag har tre mödrar firats. Jag har inte drabbats av bloggdöden, bara haft en hektisk helg och misslyckats med en dessert som skulle blivit ett blogginlägg
Imorse blev jag uppvaktad utav min fina son som hade kokat kaffe och serverade mig på sängen. På eftermiddagen kom mamma och hennes gubbe hem till oss på lite grill
Jag gjorde botten och tryffeln dagen innan jag skulle sammanställa tårtan, men skulle tro att det här en sån tårta som blir godare om den får stå en dag innan den serveras
De som vet säger att det är morsdag till helgen. Räknar med att fler än jag gnuggar geniknölarna denna vecka för att klura ut en riktigt god tårta till morsdag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.