Häromdagen bakade jag en av mina favoritkakor - choklad- och marängkaka medhasselnötter. När man tar ut kakan sjunker marängen lite så lossa kakan från kanten försiktigt med en kniv
Dessa har jag valt att dekorera med en härlig chokladganache och hackade hasselnötter. Tillsätt sedan mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet med hjälp av en slickepott
Blanda ihop bönornamed löken och alla övriga ingredienser. Köp helst bönormed lite bättre kvalité så klibbar de inte ihop riktigt lika mycket som de gjorde här på bilderna, detta är ICA
Späd sedan med valfri vätska. Lägg i pastan, köttfärssåsen ochbönor. Förväll bönorna. (Jag har nästan alltid dessutom pasta i frysen eftersom jag tenderar att göra för mycket och jag ogärna vill kasta mat)
Bönor ingår då och då i min mat sen jag skrev Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken, ett både gott och mättande tillbehör som även fungerade bra som medicin mot mina klimakteriebesvär häromåret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.