Morotskaka med saffran
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st ägg
  • 4 dl rörsocker
  • 5 dl morot
  • 1.5 dl solrosolja
  • 1 st apelsin
  • 3.5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 1 g saffran
  • 100 g mörk choklad
  • 1.5 dl hasselnötter
  • 2 dl torkade tranbär
  • 100 g philadelphiaost
  • 50 g smör
  • 1.5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 st apelsin
  • 25 g mandelspån
  • apelsinklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.