Arbeta ihop med kraftiga tag. Tillsätt därefter olja, morötter, honung och salt. Baka ut degen bara lite försiktigt och lägg över i en långpanna som är penslad med olja och strödd med lite salt
När det går fort och det är mjukt och luftigt då har man kommit långt med sitt bröd. I detta brödet har jag valt att tillsätta honung istället för socker och det ger en perfekt sötma men som är lite nyttigare
Det är något med morot som blir så otroligt gott i bröddeg. Tillsätt honung, salt och timjan. Nu har jag hittat på ett glutenfritt morotsbröd som stillar mitt begär
Mjukt morotsbrödmed en knaprig ovansida och en sötma både från sirapen och morötterna. Pensla bullarna med vatten, strö pumpafrön eller andra frön och lite flingsalt utanpå
Lite pompom idag med faktiskt. Idag blev det både morotsbröd och morotskaka i bakningen. Men lite bakning orkade jag med och få ordning lite till i köket
Baka ut degen i en långpanna klädd med papper. Tillsätt därefter olja, honung/sirap och salt. Ida älskar hembakat bröd medan Isak fortfarande oftast föredrar köpebröd
Smula ner jästen i en degbunke. Häll över fingervarmt vatten och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt salt, matolja, kesella, morötter, durumvetemjöl och det mesta av vetemjöl special
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.