Häll ingrediensernaiordningen ovan. Morotsbrödtillbakmaskinen, 900 gram. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter. Tillminmaskin (Centurion XBM-1129) är inställningen standard, 900 g, ljus skorpa. Tar 3 timmar och sedan kan vi njuta av nybakat bröd. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Grovriv morötterna. Blanda sedan ihop alla ingredienseri en bunke. 1 1/2 tsk psylliumhusk. Låt svälla i ca 10 minuter. Grädda i ca 10 minuter. 1 1/2 tsk psylliumhusk
Nu har jag hittat på ett glutenfrittmorotsbröd som stillarmitt begär. På den tiden då jag inte åt glutenfritt så var morotsrutor det godaste brödet jag visste
Smula jästen i en bunke. Tillsätt därefter olja, morötter, honung och salt. Blanda mjölsorterna samt de hackade valnötterna och tillsätti omgångar tilljästblandningen, och ta intei för mycket mjöl degen skall vara kladdig, spara dock litetillutbakningen
Smula ner jästen i en degbunke. Häll över fingervarmt vatten och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt salt, matolja, kesella, morötter, durumvetemjöl och det mesta av vetemjöl special
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.