Lite hackade rostade jord- eller cashewnötter, om du harAtt servera till. Torka av köttet med hushållspapper och salta och peppra (vanlig salt - inget flingsalt
Hej. Hej. Publicerat 2014-10-24 15. Grova rågkringlor ca 10-12 st. 3-4 dl grovt rågmjöl (beroende på hur grova du vill ha dem). ca 4-5 dl ekologiskt vetemjöl. Grova rågkringlor ca 10-12 st. 3-4 dl grovt rågmjöl (beroende på hur grova du vill ha dem). ca 4-5 dl ekologiskt vetemjöl
Ställ in i kylen i 3-4 timmar. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Mixa digestivekexen och häll det smälta smöret över dem, blanda försiktigt
En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
Koka skivorna av butternutpumpan 5-10 minuter. 3-4 körsbärstomater. Sedan häller du över äggblandningen in i ugn 10-15 min i 200 grader. 3-4 körsbärstomater
Rågisar, 8-10 små bröd3 g / 2 krm färsk jäst300 g / 3 dl kallt vatten180 g / 3 dl vetemjöl special120 g / 2 dl rågmjöl50 g / 1 dl solroskärnor20 g / 2 msk linfrö50 g / 1 dl russin6-9 g / -1-1 ½ tsk saltPå kvällen. Täck degen och låt stå i rumstemperatus i 8-10 timmar. Klicka ut degen till 8-10 bullar på ett bakplåtspapper. Peta ned russin som sticker upp, strö på lite rågmjöl, täck med en handduk och låt jäsa 30-40 minuter. Sänk temperaturen till 250° och låt bröden stå tills de fått fin färg, 20-25 minuter. 8-10 små bröd. 6-9 g. / -1-1 ½ tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.