Om man helsteker kycklingoch fyller den medörter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Häll på lite vatten och ös kycklingenmed skyn några gånger
Gnid in kycklingenmed örtsalt och de örter som är kvar. Så gjorde jag en helt enkel grillad kyckling som serverades med färsk potatis och gräddsås med messmör i
Fräs färsen mjuk tillsammans medlökhackochvitlökskross. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar tillsammans med lite olja i vattnet
Jag lagade en kycklinggrytamed paprika ochlök. Skär kycklingen i strimlor. Krydda med salt och peppar, lägg i paprikan, lökenochvitlökenoch fräs lite till
Hacka örternaoch blanda med smöret. Lägg alla grönsaker ochörter i en form. Blandade örter. Skölj ur kycklingarnamed kallt vatten och klappa dem torra med hushållspapper
Helstekt kycklingmedfärskaörterochvitlök. Skyn är ljuvlig tack vare smöret, örternaochvitlöken. Pressa ner vitlök i smöret och tillsätt övriga ingredienser
Sänk sedan värmen och lägg i hackad vitlökochlökoch låt dem fräsa en stund. ½ gul lök. Börja med att steka kycklingen i smör och krydda dem med oregano, svartpeppar och lite chliflakes
Skär vitlöksklyftorna i tunnare skivor och peta in dem under skinnet på kycklingen. Fördela de färskaörterna i mindre kvistar och placera ut dem runt, under och i kycklingen
4 900 g färsk potatis 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 3 dl äppelcider 4 kycklingfiléer 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar majsstärkelse (Maizena) 1 rött äpple 1 rödlök 200 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.