Lammfärs har en härlig smak och ger enorma matmöjligheter. Vanligtvis är lammfärs fetare än nötfärs, vilket också gör att färsen oftast blir väldigt saftigt och smakrikt
Jag bara saltade och pepprade och grillade ca 7 min på varje sida. The presentation of food seems almost as important as the taste of the food to most foodbloggers
Söndag 10 juli 2016. Här kommer tips på en mycket god och somrig sallad som passar till allt grillat. Själva åt vi den med grillad råkorv med smak av fänkål och rosmarin och sältan från korven ihop med fruktens sötma blev en riktig höjdarkombination
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
I fredags var vi på middag hos grannarna på landet som dessutom hade besök från storsta'n. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.