Ännu en kinesisk maträtt som smakar himmelskt och som är ganska lätt att tillaga. Servera med osaltat Basmatiris så smakar det precis som om man är på en Kinakrog
Nytt recept från Paleo Kitchen kokboken. Lika gott som allt annat. Däremot fick det bli lite ändringar, mitt psyke klarar inte att hälla ner drygt en halv deciliter honung i maten så jag tog lite stevia strö istället för att få till smaken
Repeat with the remaining beef. Crispy Beef. First combine the marinade ingredients in a medium bowl and marinate the beef for 30 minutes. Once the oil is hot and about to smoke, reduce the heat to medium high, add the beef in batches and fry on one side for 3 minutes. If not using a wok, transfer 2 tablespoons of oil used from frying the beef into the bigger saucepan. Add the beef, scallions and mix everything together for 1 minute or so. 1 lb beef steak, trimmed of fat and sliced into 3 mm slices
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.