Ska man äta upp det man modellerat så bör man göra den samma vecka som den ska dineras. Här kommer fortsättningen på hur jag gjorde tornen till Nellies slotttårta
Att modellera tyngre och större figurer i sugarpaste, flowerpaste, marsipan eller något annat av de vanligaste modelleringsingredienserna är en utmaning likväl för proffs som amatörer
Eftersom jag inte hade någon beskrivning, men ändå ville hjälpa till så ordnade jag det hela genom att modellera en ny, något annorlunda groda och fota arbetsbeskrivningen
Modellera en röd ros, samt tre gröna blad. Syster efterfrågade en romantisk tårta, för att fira med pojkvännen - efter några timmar i köket, blev denna rosarött söta skapelsen resultatet
Modellerade en människa, om man kan kalla den för en människa, för första gången i mitt liv. Jag skulle gärna modellera 100 rosor än en till kille i kostym
Degen ska bli som fast modellera som är lite tungkavlad, men då är den hållbar och går att stretcha ut en aning, antingen med tummarna eller enklast med kaveln på de färdiga plattorna för att de ska bli riktigt tunna och kanske passa i dumpling ”järnet” som är av plast
Så därför fick det bli en tårta med en modellerad Elsa och Frost tema. Jag har dragit mig lite för att göra henne då jag tycker det är så svårt att modellera "människor"
Utstickare i all ära, men det roligaste med tårtdekoration är ändå att modellera på fri hand. Nu har jag iaf dokumenterat modellerandet av en liten påsk-kanin som jag tänkte dela med mig av
Därför gav jag mig inte ens på att försöka modellera pumpor eller något annat läskigt. Därefter har jag modellerat blommorna, låtit dem torka och sedan färglagt dem med pulverfärg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.