Mjuk pepparkaka med smak av apelsin
Glutenfritt med Sandra
Glutenfritt med Sandra
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • du behöver
  • 100 g smör eller margarin
  • 2 st ägg
  • 2 dl socker
  • skal och saften av en ekologisk apelsin
  • 1 dl gräddfil
  • 2 tsk mald kanel
  • 2 tsk malda nejlikor
  • 1-2 tsk mald ingefära
  • 2 tsk mald kardemumma
  • 3 dl mjölmix tex Lajlas gula, semper finmix, Doves farm Plain White flour blend. Jag använder Doves farm
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk xantangummi
  •  
  • till glasyren
  • 1,½ dl florsocker
  • rivet skal av en apelsin
  • 2-3 msk pressad apelsin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.