Bakade idag en ny version av min mammas klassiska Mjuka pepparkaka.Min version är gluten- och mjölkfri, kryddad med indiska Chai masala-kryddor inköpta i Indien.2 ägg
Recept - MjukPepparkakaReceptet räcker till en pajform. Blandaalla kryddor och häll i ägg-smeten tillsammans med mandelmjölblanda ordentligt och hasedan i bakpulvret och rör om
Leilasmjukapepparkaka. Bara en dagkvar nu, sen är det julafton. I måndags tog jag med en mjukpepparkaka till jobbet, tyckte att det var ett bra sätt attstartajulveckan på
Hoppas ni harklarat er bra trots ovädret. Passar på attskriva lite på ett arbete och kanske (barakanske ) äta den sista biten av den mjukapepparkakan från gårdagensadventsfika
BlandannatdennaMjukapepparkaka kommer det attbjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med någrakompisar & derasbarn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi allafirar jul på olika håll
Kakan går alldeles utmärkt attfrysa in för sedantas upp lagom till tex glöggmyset. Det börjarnärma sig advent och jagbakade en mjukpepparkaka i långpanna med en krämig topping
-) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjukpepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittadejag en variant som passeradesambonskvalitetskontroll med högsta betyg
Blandavarsamt. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor. med bakplåtspapper om den ser ut att bli mörk mot slutet av gräddningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.