Mjölkchokladfudge36 st3 dl vispgrädde3 dl socker1 dl sirap50 g smör2 msk honung100 g mjölkchokladBlanda grädde, socker och sirap i en kastrull, koka tills temperaturen är 120 grader
Den här fudgen är inte så smuliga som dem jag gjort tidigare (jordnötssmörfudge, vit chokladfudge och vaniljfudge) utan har lite mer kolaaktig konsistens, och det är inte dumt det heller
Hittade denna fudge hos bloggen Bakverk och fikastunder. Den blev super god. 3 dl vispgrädde2 dl socker1 dl ljus sirap50 g smör2 msk honung120 g mjölkchokladKoka upp grädde, socker och sirap
1. koka upp vispgrädde, strösocker, sirap, smör och kakao tills massan håller ca 125 grader. 2. ta bort kastrullen från värmen och tillsätt den hackade chokladen
Lagret av mjölkchokladfudge hade då även stelnat fullt ut till skillnad från när jag tjuvsmakade på den och mjölkchokladfudge kan verkligen piffa till och förhöja vilken kaka som helst
Mjölkchokladfudge. Mjölkchokladfudgen. Mjölkchokladfudge. Hittade detta recept i en bilaga till en kvällstidning i veckan, kunde inte motstå att göra dessa kladdkakesandwich
Idag blev det mjölkchokladfudge, för fudge är något av det bästa jag vet. MjölkchokladfudgeMånga3 dl vispgrädde3 dl strösocker1 dl ljus sirap50 g smör2 msk glykos ( finns att köpa på apoteket)1 tsk vaniljsocker100 g mjölkchokladBlanda vispgrädde, socker och sirap i en kastrull
Den heter egentligen mjölkchokladfudge, men jag tog vit choklad i istället. Just detta recept hade jag tänkt testa redan förra året, blev sugen på att göra just denna fudge för att få en revansch på min smuliga variant och när Remsan intygade att just denna fudge inte blir smulig så måste jag ju självklart testa den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.