Den härärinte så tokig, vi kallar den för hummer med vitlök, oliver och basilika. Vill ni ha lamm så rekommenderar jag verkligen den här lammsteken med parmaskinka, vitlök och rosmarin och till det en portvinssås
Rör ner äggen pö om pö och tillsätt sist mjölet och kakaon. och häll sist i mjölet. Gör under tiden vaniljkrämengenom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Kolhydrater - banan, mandelmjöl. Har även smaskat i mig ett kokt ägg och några koppar kaffe. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats och att äta något mer till
På bloggen finns det massor av bra tips på olika mellanmål som du snabbt fixar själv, menvissa saker kan man inte förvara i väskan en hel dag i väntan på träning eller hunger eller passar helt enkelt inte att äta på språng och då är det bra med färdiga alternativ
I med tomatpuré och köttbitarna i pannan och pudra över mjöl. Då gjorde jag bland annat en Boeuf bourginion (nej, jag tar inte åt mig äran för själva grundreceptet direkt) som jag sitter och längtar efter nu
ev en skvätt yoghurt eller mjölk (eller havremjölk) om det blir för torrt. Blanda mjöl, bakpulver, salt, farinsocker, riven morot, valnötter och kryddor med smöret och Kesellan
För vissa av oss är morötterna i inläggningen väldigt populära, dom blir väldigt krispiga och syrliga i smaken och är smaskiga att knapra på - även för de av er sominte gillar sillen så värst mycket
Varor transporteras ofta långa sträckor vilket kan kräva längre hållbarhet. Går man in på den amerikanska citrusfibertillverkarens sida kan man läsa om ett nytt citrusfiber som börjat användas på senare år på grund av dess fantastiska förmåga att binda stora mängder vatten
Det finns säkert utbyteslistor på nätet men jag brukar oftast experimentera mig fram eller använda ett recept som du vet funkar (recept från internet eller kokbok) och utgå ifrån det
Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Blanda sedan ner det i degvätskan. 1vetemjöl. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Koka upp vetekross och en tredjedel av vattnet och låt sjuda i 10 minuter. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
I mitt sätt att äta passar det bra, jag äter sen några år tillbaka en mix av LCHF och Paleo. Jag äter inte så ofta bacon och andra processade charkprodukter, men då och då smakar det riktigt gott med en korv med hög kötthalt, gärna lokalproducerad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.