2,5 vecka
sedan somnade en av mina älskade hundar in i min famn och då var det som att luften gick ur mig. Sedan dess har jag gått i en dvala. Sorgsen, glad, sorgsen, trött, sorgsen, knäckt, sorgsen, mig själv, sorgsen, sorgsen, sorgsen. Jag vaknar på morgnarna och känner att kroppen är så tung att jag bara vill somna om igen. Men som mamma så har man inget val, jag har två barn och en hund som behöver mig <3Så.. Summa sumarum. Jag är trött och sorgsen just nu, men jag är också glad och tacksam. För jag har så mycket att se fram emot och jag har en mörk tid att se tillbaka på. Hur jobbigt det än må vara, så vill jag inte vara någon annanstans är just här, just nu.
För det var i Mitt Köks tält vid Skrea Strand som jag och Lars tillbringade kvällen i går. Allt jag blev serverad skulle jag smaka på, var mitt motto inför kvällen
Mittliv valde tidigt att svänga av från den raka, enkla vägen. Själv längtade jag mest efter att äntligen få låta håret växa ut så det skulle bli riktigt långt, efter att man rakat av allt mitt hår vid operationen
Så vill ni bli mitt resesällskap så är det bara att motivera på. n sjunger på sista versen, cd-spelaren som jag nyss lyckas väcka till liv igen, bestämde sig plötsligt att åter dö, kläderna ska vi inte tala om förutom att det är många hål som behöver lagas
God morgon på er. Det här är den roligaste dagen i hela mittliv. Jag flytta hit ner för ungefär 26 år sen och jag har en kompis, som aldrig har varit här nere och hälsat på mig
Det har varit en rent sagt usel drinksommar. Under vinterhalvåret håller jag mig till min stora kärlek Godfather, men mellan maj och september är jag mer våghalsig
Panzanellan är hur enkel som helst och förvånansvärt god trots att den innehåller oliver, som inte är min favoritingrediens, samt sardeller, som ju kan vara lite väl mustiga i smaken om de inte använts helt rätt, som här
Mitt tips – använda termometer. För att få den perfekta filén, krydda (marinera eller ge den en rubb med kryddor) stek den på hög värme i lite smör och olja så att den får en fin yta runt om, stek den färdig i ugnen på 150 grader till en inertemperatur på 56 grader. 1 msk olivolja. Sätt ugnen på 150 grader och sätt in en termometer så spetsen är mitt i köttet. 1 msk olivolja
1/3 dl olivolja. Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.