I del ett fick ni hänga med när jag under tre dagar vägde mitt eget intag av frukt och grönt. Nu ska ni få veta mina hemligheter, som absolut inte är hemliga…
Märkligt nog återgick minvardag så småningom till något som kändes hyfsat normalt. Kan man resa sig efter att ha mist sin mamma, som inte bara var min älskade mamma, utan den person som var mitt stora stöd i min sjukdom
Inte vad jag kan minnas i alla fall. Så vill ni bli mitt resesällskap så är det bara att motivera på. Så, som vanligt när jag inte vet vad jag ska göra med en för mig ny ingrediens går jag igenom mina kokböcker för inspiration, idéer och tillagningssätt
Yngste sonen utbrast att det minsann var godare än potatisgratäng i alla fall. Jag bryter av lyxmaten med ett bra vardagsrecept, någon måtta får det ju lov att vara
Ångkoka broccolin och hacka i mindre bitar. Vilket är synd eftersom jag trivts så himla bra och tycker väldigt mycket om mina handledare och kollegor, så igår gjorde jag sista dagen och på måndag börjar jag på det nya stället
Mitt hjärta är helt friskt och jag har inget ärftligt. Det var en helt vanlig vardagskväll. Eva mindes vad hon lärt sig på personalutbildningen på jobbet
Här bjuder jag er på lasagne på mitt sätt. Här är recept på Lasagne på mitt sätt. Låt svälla i 10 minuter. Grädda lasagneplattor, en i taget i ugnen, 150 grader, ca 9-10 minuter. Låt den puttra ca 30-40 minuter. Tillaga i ugnen, 200 grader ca 20 minuter
Receptet är hämtat från en av mina favoritkokböcker, Antipasti & Stuzzichini (Ica Bokförlag) av Marco Baudone och Tomas Tengby, med bilder av Bruno Ehrs
Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Häll grädde i såsen och koka upp, låt sjuda långsamt i ca 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.