Ja måste bara dela med mig av mitt favoritbröd just nu. Ja, det var ganska länge sedan jag visade mig här, men på sommaren är man ju så upptagen av trädgården och allt däromkring så tiden blir knapp i köket
Jag gjorde mitt hemgjorda wrapbröd (recept nedan), lade kyckling, tomat, spenat, röd lök och keso (som smälter när man värmer den) och lite riven parmesanost på ena halvan av brödet
En av mina favoritfrukostar just nu är den fantastiskt goda havre-muggkakan. Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Inspireras jag av godheten som finns i världen mitt i alla hemskheter. Var fjortonde sekund våldtas en kvinna, och antalet HIV-smittade är högst i världen
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Jag har lagat smör. SMÖR. Häftigt va. Jag är så nöjd, så nöjd över resultatet. Jag hittade receptet på Airams matblogg Det gick snabbt, på 15 minuter hade jag eget härligt smör
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig just nu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack
Vilket förstås inte innebär att man ska börja sin "vanliga" dag med prinsesstårta till frukost eller vräka i sig godis, pommes frites eller andra onyttigheter urskiljningslöst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.