Idag är det precis 1v sedan jag började följa Viktväktarnas sätt att äta. Jag har köpt mig en Pro-Points kalender så att jag kan hålla koll på allt som stoppas i munnen
Dietdag 127. Går man på diet när man försöker värma matlådan i kylskåpet eller när man inser först på Mpndag morgonen att man glömt alla sina hygienartiklar på jobb under helgen
Provköket har varit i Barcelona över helgen och har därför inte hunnit skriva så mycket här. Det vi däremot har hunnit är att äta en massa spanskt och gott och var så säker – snart dyker en och annan härmad tapasrätt upp här
Minus för att jag bara hade en plastbunke under lördagen, vilket ordnade sig när jag på söndagen hamnade på Jula och lycklig gick ut därifrån med ett set om 3 plastbunkar i klarrosa
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Klart minus är skagenröran som är gjord på räkor i saltlake. Toast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört
Temperaturen har gått upp till ca tre minus nu bara, det är molnen som håller kylan borta. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.