Nu har jag fått vara med och laga upp en hel buffé med den goda och vackra persiska maten. Vi var några stycken som samlades i fredags för umgänge över lite mat
Arabisk afton med grillning. Ljumma kvällar med solnedgång måste bara innebära arabisk afton. fyrkantig och vit) servis såg lite blek ut för att kunna låtsas tillhöra en arabisk afton, så jag fick pimpa duktningen lite
Fadomusiken snurrade i bakgrunden och gästerna. moster E och hennes herr C. och morfar. Då de sedan kom in i köket var det svårt att inte ana vart tongångarna gick
Jag är inget fan av sushi, det kan jag villigt erkänna. Jag gillar inte rå fisk helt enkelt. Däremot är jag väldigt förtjust i ingefära, soja och wasabi
Turligt nog är både hustrun och jag ganska lata av oss på helgerna. Just idag blåser det minst 900 sekundmeter i Hammarby Sjöstad och det är skönt att slippa sticka näsan utanför dörren
Pizza. Ikväll blev det pizza på italienskt vis. Degen gjorde jag igår kväll innan jag gick och lade mig. Tänkte att vore det inte bäst om pizzadegen fick ligga och kalljäsa i kylen över natten
Hösten är som gjord för franska aftnar, minst sagt. Mörkret som omsluter oss vid den här tiden på året kräver helt enkelt att vi aktivt paketerar in tillvaron i härligheter - eller mumsigheter
Detta bjöd vi våra vänner på häromkvällen när vi hade en indisk afton hemma hos oss. Bhajia eller Pakora som det också kallas är en friterad rätt som mestadels äts som snacks, förrätt eller lättare måltid
Idag tog jag verkligen ut svängarna och gav mig på Indiskt. Visst, man kan köpa jättegoda kryddblandningar från Santa Maria och bara blanda med lite cocosmjölk, sen är det klart men jag ville göra min egna variant
Det blev en italiensk afton som hette duga. Ikväll hade jag min kusin över på middag. Till tonerna av Edoardo Bennato & Gianna Nannini, Luigi Tenco, Domenico Modugno m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.