16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Varva parmaskinka, fikon ochmozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar
Lägg rullen med skarven ner i en limpform eller en ugnsform och ställ formen på en ugnsplåt. Rulla till en tajt rulle med hjälp av papperet, nyp till ändarna så att inte fyllningen rinner ut
Blanda samman pastan med kyckling, melon, mozzarella, basilika och sallad i en stor skål. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek kycklingbitarna på medelhög värme så att den får lite färg och blir helt genomstekt
Blanda samman pastan med kyckling, melon, mozzarella, basilika och sallad i en stor skål. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek kycklingbitarna på medelhög värme så att den får lite färg och blir helt genomstekt
Skiva mozzarellanoch lägg ut på degen tillsammans med skinkan och basilikabladen. Pensla kanten av degen med vatten och rulla ihop den till en rulle och forma den till en krans
Lägg på fyllningen, pensla kanten med vatten och rulla ihop den till en rulle. Om man vill att det ska bli lite mer barnvänligt tror jag det skulle passa bra att byta ut parmaskinkan mot vanlig rökt skinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.