En god sås som passar till både torsk och Alaska Pollock. 5-6 portioner Näringsinnehåll per portionKolhydrater 2,1gProtein 9,2Fett 22,8gKalorier 255 Du behöver 8 hårdkokta ägg 3 dl grädde 1/2 fiskbuljong Salt, vitpeppar Persilja Gör så här1
6 portioner Näringsinnehåll per portion Kolhydrater 2,6gProtein 20,2gFett 25,1gKalorier 322Du behöver 600g rödspättafilé 5 saltgurkor4 dl creme fraish 1 msk majonäs Salt, pepparSmör att steka i Gör så här 1
Vi är ju stora fans av Nigellas risotto och har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg Jamie Oliver på tv göra tre nya varianter i söndags, så var vi inte sena med att prova på en av dom
Blötlägg lergrytan i kallt vatten ca 30 minuter, putsa köttet, blanda alla kryddor i en kopp och strö hälften över köttet, sätt köttet i lergrytan och strö resten av kryddorna över, skiva löken och vitlöksklyftorna och lägg dem på köttet, klicka ut smöret på köttet
Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig. Blanda i vetemjölet lite i taget men spara ungefär 1/2 deciliter till utbakningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.