Sillen behöver dra åt sig av en ättikslag först, annars blir det en smaklös och tråkig anrättning. Jag har dragit ner på sockerhalten i det här receptet och du som vill byter ut sockret mot den sötning du föredrar
Den här sillen gör du snabbt och enkelt och kan smaksätta med vad du vill. Öppna förpackningen, skölj fileérna i kallt vatten och dela dem i mindre bitar
I. n. l. a. g. d. s. i. m. e. k. p. r. ,. ö. b. t. o. c. h. 1. 4. f. u. 2. 0. 5. 7. A. 3. K. R. S. P. j. ½. Ä. (. %. ). v. ä. L. å. F. V. C. T. -. l l. a t. d l
Lägg ner rödlöken ochsillen i lagen. Skala och skiva rödlöken tunt. Inlagdsill. sillfilé - urvattnad. Lyft upp grönsakerna ur marinaden och placera ovanpå sillen
Sen blev det också sillinlagd igår, den ska stå och gotta till sig några dagar. Kikade på flera avsnitt av Selmas saga som jag missat, och kokade också sill-lag
För lite snabbare ursaltning, spola sillen under kallt vatten i några timmar, blanda om då och då. Skär en liten bit ur tjockaste delen på filén och smaka om den är lagom salt
Lägg äggröran på knävkebrödet, garnera med sillen, löken och dillen. Ät och njut. 2st Knäckebrödsskivor2st Ekologiska ägg4msk GräddeSalt och vitpeppar från kvarn6st Bitar inlagdsill1/2st RödlökDillKvisttomatSåhär kan man göra. 6st Bitar inlagdsill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.