Så, efter många års erfarenhet så tänkte jag dela med mig av mina bästa tips när det gäller bakning. Jag har ju ingen utbildning inom det men har bakat länge
( om du vill göra den glutenfria kan du bara byta ut brödet mot glutenfritt bröd ). Dom ska få fin färg och stiga en aning, när du tagit ut dom ska dom sjunka ihop i mitten så det blir ett hål
) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
När året är nytt är det många som tänkt sig lite bättre av allt, däribland mat och nyttigheter. Det här är en soppa som kom till i mitt kök med resterna av den myckna rotsellerin jag köpt in till nyårsmiddagen
Det funkade bra (till en början) och jag blev riktigt hård men något jag inte riktigt reflekterade över då var att han drog ner mina kalorier till ett extremt låg intag och jag åt i stort sett inga kolhydrater eller något fett mot slutet av dieterna
Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig. Det som blev fel var att jag inte hade en tillräckligt hög springform utan fick göra den i två formar och försöka lägga ihop dom , det gick sådär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.